Over

FiscaalFit.nl

Over FicaalFit.nl

“De makkelijkste manier van geld verdienen is besparen op uw belasting”

Als ondernemer heeft u uw focus op het zo goed mogelijk neerzetten van uw concept en bedrijfsactiviteiten. Logisch; dat is hetgeen waar u uw passie hebt gevonden en waar u zeer waarschijnlijk goed in bent. Een goede administratie en fiscale zaken zijn vaak bijzaak. Het is echter onjuist te denken dat u hier als ondernemer uw geld niet mee verdient! Hoe weet u, in de veelheid aan regels, dat u niet te veel belasting betaalt? Of dat uw fiscale zaken goed geregeld zijn? 

Daarom bedachten we FiscaalFit.nl! FiscaalFit.nl biedt u een gratis advies op het gebied van belastingbesparing. We bekijken vrijblijvend uw fiscale situatie en laten u zien waar u -volgens ons- kunt besparen. Over de vraag hoe dit voordeel te behalen? Uiteraard hebben we alle kennis in huis om deze besparing vervolgens voor u te realiseren. U uw focus op uw bedrijf, FiscaalFit.nl op uw onderneming! 

FiscaalFit.nl is een initiatief van Harm van Braak, in samenwerking met Van Braak Accountants. Inmiddels adviseert FiscaalFit.nl met een aantal ervaren adviseurs ruim 300 bedrijven per jaar. Bij ruim 90% valt daadwerkelijk een belastingvoordeel (tot wel 40%!) te behalen. Met het enthousiaste team en de ervaren achterban van Van Braak accountants bieden we u als ondernemer complete dienstverlening om uw bedrijf weer fit te maken. 

Benieuwd wat FiscaalFit.nl voor u kan betekenen?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak. In een gratis adviesgesprek bekijken wij graag uw situatie en uw mogelijkheden op het gebied van belasting besparen.