Belastingvoordeel

"De makkelijkste manier van geld verdienen, is besparen op uw belasting!"

Presentatie

FiscaalFit.nl bespaart voor vrijwel iedere ondernemer! FiscaalFit.nl dicht het gat tussen uw soms lastige fiscale vraagstukken en uw kostbare tijd. Naast een persoonlijk adviesgesprek, bieden wij de mogelijkheid om in uw netwerk een informatieve presentatie te organiseren. Wij praten u en uw mede-ondernemers graag bij over fiscale zaken die in iedere onderneming spelen en de knelpunten waar veel ondernemers geld laten liggen. 

In een informatieve lezing van ongeveer één uur brengen wij u graag op de hoogte van een groot aantal mogelijkheden voor het direct besparen op uw belasting, indien gewenst toegespits op een bepaald vakgebied. Wij noemen een aantal overzichtelijke, veel voorkomende voorbeelden uit de praktijk, waarin u ongetwijfeld uw situatie herkent. Denk bijvoorbeeld aan uw bedrijfspand of praktijk aan huis, investeringsplannen of wellicht een meewerkende partner.

De presentatie is geheel vrijblijvend en kosteloos. Indien gewenst maken wij graag een vervolgafspraak om op uw persoonlijke mogelijkheden dieper in te gaan.

Voor meer informatie over de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.